1. Schneide den Kürbis in kleine Stücke.
2. Gib das Sesamöl oder Ghee in einen Topf und erwärme es. Gib die Gewürze dazu und röste diese kurz an.
3. Gib dann den Kürbis und die Linsen dazu und brate diese ebenfalls kurz an.
4. Gib die Kokosmilch und Gemüsebrühe dazu und lass alles für 25 Minuten bei mittlerer Hitze köcheln. Je nach Bedarf kannst du noch Wasser dazu gießen.
5. Püriere die Suppe.
Vata: Weiche die Linsen über Nacht in Wasser ein und spüle sie am nächsten Morgen gut unter fließendem Wasser ab. So werden sie leichter verdaulich.
Pitta: Lass den Ingwer weg.
Cookie | Dauer | Beschreibung |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |